Τέλος ο Γκρίνμπεργκ από τη ΝΔ μετά το 28%

Προς την έξοδο από τη Νέα Δημοκρατία και βεβαίως από το Μέγαρο Μαξίμου οδηγείται ο περιβόητος μάγος του πολιτικού management της Ανατολικής Ακτής, Σταν Γκρίνμπεργκ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο μόνιμος συνεργάτης του πρωθυπουργού σε θέματα πολιτικής επικοινωνίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, σημείωσε ότι «ο κύριος Γκρίνμπεργκ, ήταν με σύμβαση η οποία λογικά τελειώνει στο τέλος Ιουνίου με τη ΝΔ και πληρωνόταν μηνιαίως με τιμολόγια τα οποία έκοβε στη Νέα Δημοκρατία», ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι «τελείωσαν και οι εκλογές».

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τα όσα είπε ο κ. Μαρινάκης, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα όχι μόνο τα τιμολόγια, για τα οποία έκανε λόγο ο κ. Μαρινάκης, αλλά και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που αφορούν την επαγγελματική σχέση του συγκεκριμένου σύμβουλου επικοινωνίας με το κόμμα και την κυβέρνησή του. Όλα στο φως εδώ και τώρα».

Άμεση ήταν και η αντίδραση της Ελληνικής Λύσης, με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου να σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι «η εσπευσμένη αποπομπή του Γκρίνμπεργκ δεν παραγραφεί τις λαθροχειρίες και την αδιαφάνεια γύρω από την δράση και την αμοιβή του», για να προσθέσει ότι «δεσμευόμαστε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους και η όποια διασπάθιση δημοσίου χρήματος, θα τιμωρηθεί παραδειγματικά».

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο